P4 radio, aar hvad?

Ja det er ikke lige hver dag man bliver vækket på den måde, og jeg var da også meget forvirret, da jeg tog min mobil. Der gik lige et stykke tid inden det gik op for mig, hvem det var der ringede til mig. Det kom helt bag på mig, at det var P4 radio som ringede og spurgte om jeg ville medvirke i et radioprogram. Så på fredag, når jeg atter er i Viborg et smut, ja så får jeg lige tid til at snakke med et radioprogram. 
I dag var også dagen, hvor jeg var til møde med Svendborg  kommune. Jeg havde kridtet skoene op og var klar til kamp, for da jeg snakkede med dem i telefonen, var vi som sagt før ikke helt enige om tingene. Det gik rigtig godt, vi var faktisk enige om  hvordan genoptræning skulle forgå. Det var lidt mærkeligt for jeg var sgu klar til kamp og havde  hidset mig op, men vi fik en god snak om hvordan træningen skulle foregå. Fysioterapeuten var ikke vant til at sige til folk, at de skal tage den med ro, og at de ikke må lave så meget, så det var lige den omvendte verden. Jeg nåede lige at træne lidt på et par af maskinerne, før turen gik hjemad igen. Selvom jeg ikke rigtig synes at jeg lavet noget, ja så kan jeg godt mærke det i benene her til aften. Det bliver godt at komme i gang med styrketræning igen, for jeg har stort set ikke en muskel i kroppen mere, sådan føles det i hvert fald.
Jeg har igen i dag været meget træt, men har ikke kunnet sove. Forkølelsen er næsten væk, så jeg håber snart at jeg kan svømme igen.