Dagen derpå

Ja så var det dagen derpå, jeg var godt nok træt her til morgen. Selvom jeg først skulle møde kl. 10.40 og derfor kunne sove længe, ja så var jeg meget træt. Men det gik nu godt, da jeg først kom i gang. Efter skole sov jeg en times tid, dereftercyklede jeg  34 minutter på kondicykel. Jeg har følt mig meget træt her den sidste tid, en af grundene kunne være, at jeg er ved at blive trappet ud af medicinen, for selvom [medicin:9/] er grunden til at jeg er så hævet, ja så er den også med til at give energi. Jeg kan ikke huske, at jeg før har været så træt over så lang tid. Men ok, det er jo også lang tid siden at jeg har fulgt skolen på fuld tid, og det tager jo på kræfterne. 
Jeg synes selv, at jeg tager den meget med ro, selvom det er meget svært. Hvad skal jeg bruge al den tid på, som jeg plejer at bruge på sport? Ja jeg ved det ikke, men jeg bliver nødt til at finde på noget andet at gå op i indtil jeg er klar igen, for ikke at gå helt i stå. Nå men jeg finder nok på noget engang. I morgen skal jeg til møde med kommunen angående genoptræning.
Det er jeg noget spændt på, for vi var ikke helt enige da vi snakkede i telefonen, men hvad det bliver værst for dem, for jeg giver mig ikke.