Tv 2 Fyn

Ja så stod jeg der og ventede på at Tv 2 Fyn skulle komme. De ville følge mig hele dagen, for at lave et indslag om unge og kræft. Da de kom, kørte vi ind på Svendborg sygehus, hvor jeg skulle have taget blodprøve. Det gik meget godt, jeg blev kun stukket en gang, så det lovede jo godt for resten af dagen. Jeg havde været meget spændt på, hvordan det ville være at have et kamera efter sig hele dagen, og ikke mindst hvad alle de andre på DFL ville sige, når jeg kom gående med et kamera efter mig. Det gik rigtig godt, og jeg lagde næsten ikke mærke til at de var der, det var et par utrolig flinke fyre. De kom kl.8 og var der indtil omkring kl.18. Jeg kan godt mærke at jeg var meget træt her til aften, for selv om man efter et stykke tid ikke tænker over det med at have et kamera efter sig, ja så er det nu hårdt alligevel. 
Indslaget med Tv 2 Fyn blive sendt engang i midten at oktober,  jeg skal nok skrive det på hjemmesiden når jeg ved mere. Jeg er rigtig glad for at TV 2 Fyn vil være med til at sætte mere fokus på unge med kræft.
Jeg er stadig lidt forkølet, men den er ved at aftage. Jeg er nu nede på kun at få 12½ mg prednisolon om dagen og det går stadig godt med nedtrapning.