Ikke på toppen

Jeg stod op kl. 8 og følte mig egentlig meget frisk. Efter morgenmad ville jeg lige slå mave og læse lidt, men så faldt jeg i søvn igen. Jeg vågnede først kl.13 og var lidt fortumlet, for der var jo ikke lige meningen. Jeg har hostet en del og været meget snuet hele dagen, så jeg har ikke følt mig helt på toppen i dag. Jeg ville have cyklet en tur men jeg lod være, for jeg har ikke haft det helt store overskud i dag. Jeg har følt mig meget træt hele dagen, blev dog lidt mere frisk hen mod aften. Jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg har været så træt både i dag og i går, for jeg synes da at jeg har slappet meget af i løbet af ugen. Det er sikkert fordi at jeg har været lidt forkølet, jeg håber at det er ved at gå over, da det går lidt fremad her til aften. 
I morgen kommer TV 2 Fyn og følger mig hele dagen, for at lave et program om unge med kræft, så det skal nok blive spændende at se hvad der komme ud af det, men det er jo først i morgen, så den tid den sorg. Dagen i dag har som sagt været en dag hvor jeg ikke har følt det helt store overskud og hvor jeg har været meget træt. I dag var sidste dag hvor jeg skulle have 25mg [medicin:9/], jeg kan stadig ikke rigtig mærke noget hvad angår nedtrapning af medicin, så det er nok kun godt.