3 dage i en blog

Ja så er det vist ved at være tid til skrive lidt blog, de sidste par dage har jeg ikke lige fået mig taget sammen til at skrive noget, der har lige været så meget. Jeg har været ude at gå et par ture, været sammen med venner og familien. Jeg lavede ikke så meget i første del af  ferien, men her de sidste par dage har jeg givet den gas, og jeg kan godt mærke at jeg er gået træt her til aften. 
I morgen går turen atter mod Ollerup, men inden jeg når så langt skal jeg lige forbi OUH, jeg skal ind på afdeling y ( nyrer afdeling ) for at blive tjekket, om alt er som det skal være. 
Når jeg sådan tænker tilbage på ugen, ja så har det været en uge hvor jeg har været meget træt, mere end jeg plejer. Jeg har i hvert fald sovet meget, selvom jeg ikke har lavet så meget, – jeg har jo nok haft brug for det. Vægten sagde i går 87,00 kg, det var jo godt, men så her til morgen sagde den så 88,07 kg det hænger jo ikke sammen, men som lægen sagde er der ikke noget i min krop der er til at regne med. –
Og det tør da siges. Men jeg har altså stadig ikke vænnet mig til, at jeg svinger så meget i vægt.

I morgen bliver en stor dag på en måde, for der skal jeg barberes for første gang siden uge 13. Ja det blive helt mærkeligt at skulle til det igen, men det viser jo at det går stille og roligt fremad.