Fantastisk

Jeg må sige at jeg er overvældet, jeg ved næsten ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg er bare ikke god til sådan noget, men det er en fantastisk oplevelse, alle de dejlige mennesker der går på denne skole, alt den opbakning jeg har fået, alle de mennesker der kommer hen til mig og spørger – "hvordan går det Pallesen?"  "Har du det godt?" " Hvor er det rart at have dig tilbage igen". Hvor er det fantasktisk at komme tilbage og  få sådan en modtagelse. Lige siden jeg er kommet tilbage til Ollerup er jeg næsten blevet overfaldet.  Jeg tror at jeg har fået over 200 kram og 400 knus, hvor er det fedt, - så ved man at man er hjemme igen. 
Ja så er det tid til skole, jeg havde 4 timer i dag, ja det lyder ikke af meget, det ved jeg godt og jeg havde da også tænkt mig, at jeg skulle have haft idræt, men efter de 4 timer bliver jeg bare nødt til at sove. For pokker da, jeg troede da ikke at det var så hårdt at starte igen, men igen hvor er det skønt at være tilbage. Jeg er meget træt her til aften, men det er jo kun godt. Jeg er meget spændt på i morgen, for der får jeg travlt, det skal jeg da lige love for. Jeg skal have taget blodprøve i Svendborg, have en snak med læreren om hvad vi lige gør med fremtiden på skolen, og nå
 ja så kommer det som jeg er mest spændt på, nemlig når de kommer fra DR og laver et interview med mig, – så der blive nok at se til.