Træt

Jeg er fri, jeg er fri, ja så kan i næsten regne ud hvad der er sket, jeg blev udskrevet i dag. Temperaturen sagde 36,3 til morgen, så det var bare fedt. Jeg var meget træt her til morgen, jeg vågnede først da der stod en vampyr og rykkede mig i tærene. Et af dagens højdepunkter var, at jeg blev stukket længere oppe på armen, så jeg ikke fik endnu et blåt mærke og det gjorde heller ikke engang ondt. Jeg var så træt at jeg stort set sov da hun stak mig. Jeg vågnede først da en af sygeplejeske skubbede til mig og spurgte om jeg ikke ville have morgenmad, jeg havde ikke engang opdaget at jeg var bleven koblet til dropstativet. Men jeg skal da ellers lige love for at jeg blev vågen da jeg så morgen tv, men det kan i læse om i de andre blogs. Ellers er dagen gået med at  prøve at finde alle mine ting og få dem pakket, for i morgen går turen ned til Ollerup og det skal nok blive godt. Jeg har også arbejdet en del på hjemmesiden. Her til aften er jeg stadig meget træt, jeg tror at det er pga. alt det medicin jeg har fået de sidste par dage, men igen hvad pokker så har jeg jo ikke nogen problem med at sove.