Morgen tv del 2

Hun fik det til lyde som at man bare skal spise sundt, så bliver man ikke ramt af en kræft sygdom. Det er jeg da meget ked af at høre, sagde den meget forvirrede sekretær, men det var altså ikke det der var meningen. Nej det håber jeg da godt nok heller ikke, men jeg vil altså godt lige snakke med hende, så nu får du lige mit nr., og så sørger du lige for at hun ringe tilbage til mig, er du med? Øø ja jo men jeg ved altså ikke om hun kan nå det i dag, sagde den endnu mere forvirrede sekretær. Nå men så ringer hun bare til mig i morgen. Øøø, jamen det skal jeg nok sig til hende. Ja for ellers bliver jeg ved med at ringe til jer, er du med. – Ja det tror jeg nok sagde hun. Fint så må du have en forsat god dag, sagde jeg. Se nu er jeg meget spændt på om jeg kommer til at høre fra hende, om hun tør at ringe til mig. Jeg har også sendt mail til både tv 2 og DR, for at fortælle at vi altså ikke alle samme passer ind i de fine statistikker hvad angår kræft.