Morgen tv

Ok hvad skete der lige der, sådan sagde jeg til mig selv da jeg lagde røret på. Jeg blev sgu så sur da jeg så tv her til morgen, der sad en læge fra Kræftens Bekæmpelse og fortalte om at hvis vi bare gør sådan og sådan, ja så får man ikke så let kræft, ja vi skal bare spise sundt så får man ikke så let kræft. Det er jeg ved at være godt og grundig træt af at høre på. I mine ører lød det som om, at det er ens egen skyld hvis man får kræft, for man kan jo bare spise sundt og dyrke sport. Jeg bliver både gal og meget ked af det da jeg så det. Jeg tog mig pc`er og gav mig til at skrive min tanker ned som jeg plejer, når jeg går og tænker over tingene, (det som jeg skriver under cancer / tanker). Denne gang var det bare ikke nok, det vil jeg bare ikke finde mig i det her, så jeg ringede til Kræftens Bekæmpelse. Hallo jeg skal snakke med hende der lægen der var i morgen TV, sagde jeg. Efter at jeg var blevet omstillet flere gange lykkedes det mig at komme igennem til hendes sekretær. Hun sidder i møde sagde den søde sekretær, nå men så må hun lige ringe tilbage til mig når hun er færdig med det pjat, ellers bliver jeg ved med at ringe indtil hun giver op. Øø ja jo, men hvad drejer det sig om? Jeg føler at hun har trådt på mig som kræft patient, -læs næste blog.