DR 1?

Så er det i dag det sker, tilbage til Ollerup, det bliver så godt. Jeg har stadig ikke hørt fra hende lægen fra go morgen Danmark, så jeg ringede til hendes søde sekretær igen. Sig mig lige, var det ikke dig som også ringede i går sagde den nu lidt mere knap så venlige sekretær, jo men jeg vil bare lige være sikker på du/i ikke har glemt mig, for så bliver det værst for jer selv, der er så tit flok siger at de sidder i møde, bare fordi de ikke gider at snakke. Jamen hun skal nok ringe tilbage, i dag eller i morgen. Ja ja nu må jeg jo så se hvad der sker. 
Jeg er jo en ung fyr der tit kommer til rode mig ud i alle mulige ting, og nu har jeg gjort det igen. Efter min fustration i går, skrev jeg en mail til DR og Tv2 om hvordan det er at have kræft, og pludselig i bilen på vej til Ollerup, ringede min telefon, det er reporterne fra DR som laver et program der hedder Skum. De kunne godt tænke sig at lave et lille indslag om unge med kræft, og de synes at jeg har et rigtig godt budskab. Fedt, det vil jeg da rigtig gerne være med til. Så på fredag kommer DR altså på besøg i Ollerup og så må vi se hvad der sker. Jeg må nok sige at jeg blive en smule stolt over, at de gider at lave et indslag om mig. 
For pokker da hvor var det skønt  endelig at være tilbage på skolen igen!